Saturday, March 17, 2018

ROMANIA EXTENDED 1.2 [1.30.XX] ALL MAP DLC NEEDED.

 This is  the main version for now.
Future updates will take place only if important content it's ready. 

LOG 1.2 VERSION

-new redendering values, no more landscape pop-up for the entire map; (main update) - now you can enjoy the full panorama.
-2 new towns: Chisinau and Balti from Moldova Republic
-first steps in design improvements: removed part of low-res vegetation, reworked some roads, crosses, signs, vehicle and ambiental lights, city detail, buildings or even some missplacements.
This is gonna be work in progress for some time (always something to improve)  but also the map expansion towards new territories.
-decent spawning frequency for romanian cars, no more police problem (sience last version)
-removed any traffic file from the map to avoid ( in some cases) the need to create a new profile. (i dont know a solution, i never experienced that and also i never seen a LOG file in that situation).

The map was tested alone
or
in map combo with TSM, RusMap, RK Steppe and Southern Region (with some fixes).
There is a separate folder with all the fixes for SR and also the custom ferry-connection with my map, available in a separate link.
The load order of the map (or combo) it's in the photos included. 

SCS Forum Topic

Many thanks to:
 Alin Todor (materials and vehicles)
Jazzycat(vehicles)
FLD (map materials)
Cipinho (car/truck colours)







If you want to support my work, hit the Donate button.

The older versions are on this site.

18 comments:

  1. salut, vreau sa stiu daca trebuie sa downloadez doar chestia asta de aici ca sa imi mearga mapa romaniei, sau trebuie sa iau tot? daca da, poti face tu direct un pack?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce chestie? Descarca unde scrie MAIN MAP DOWNLOAD. Restul sunt add-onuri pentru cei ce au nevoie.

      Delete
    2. am descarcat, am bagat in mods, le-am bagat in joc si le-am activat, dar nu merge sa selectez gen orasul unde vreau sa am garajul pt inceput la nivelul 1,intelegi?

      Delete
    3. uite, imi arata doar formatul tarii dar orasele nu https://imgur.com/a/ThNYT

      Delete
    4. Din poza ta vad ca nu ai nici macar Going East DLC, Ungaria e goala, Polonia etc. Sunt 4 DLC uri cu harti: East, North, France si Italy. Cand le ai pe alea atunci incearca sa joci.

      Delete
    5. :) da, cele vechi sunt ieftine, Italia e mai scump ca e recent. Ce ai tu acum nu poti juca nici o alta harta decat cea de baza, nu numai a mea.

      Delete
  2. eu sunt baiatul cu acel comentariu, daca vrei sa ma ajuti da-mi add pe skype ceduard5

    ReplyDelete
  3. Salut, am observat ca ai facut aceasta harta prin TSM, RusMap, RK Steppe and Southern Region, totusi am o intrebare...vei face sa fie compatibila cu ProMods? sau ai in plan sa fie si acolo?
    Astept un raspuns, multumesc :)

    ReplyDelete
  4. Hartile enumerate de tine sunt doar un exemplu de conexiune. Nu obligatorii sau recomandate.
    Intentionam sa adaptez o versiune pentru Promods dar imediat dupa lansarea versiunii standard membri romani ai Promods (sau din anturajul acestora) au lansat o campanie de mizerii pe YouTube, jignindu-ma pe mine si munca mea (gratuita de altfel) in toate felurile posibile. Motivul e simplu, foarte multi romani au renuntat la Promods si au trecut la TSM ca sa poata juca cu aceasta harta. Promods este o afacere cu multe cifre, condusa de cativa oameni inteligenti (unul din ei chiar angajat al SCS) dar inconjurata de o armata de postaci de 16-19 ani care nu respecta nimic.
    Poate e un raspuns prea lung :), nu vreau sa fac nimic pentru acesti oameni. Ba mai mult, urmatoarele versiuni vor fi uploadate pe servere unde IP-urile romanesti vor fi blocate. Aprecierile (si donatiile chiar) vin din exterior, iar de la romani numai mizerii. Deci sa joace realista harta a afacerii Promods.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am observat asta... da stai linistit nu sunt aici sa te critic sau ceva anume...Eu am in momentul de fata Mario Map ultima versiune da cred ca voi renunta la ea si as vrea sa trec la altceva, si nu stiu ce sa aleg intre TSM sau Promods.Care ar fi sfatul tau?

      Delete
    2. E alegerea ta. Eu le-am jucat pe ambele. Ambele au plusuri si minusuri. Promods e o harta ce este in continuare dezvoltata si i se ofera suport, la TSM se pare ca nu-i prea mai intereseaza. Fa-ti doua profile, joaca-le pe amandoua si alegi. Gustul e o chestie personala.

      Delete
    3. Multumesc! Si atunci harta aceasta va fi compatibila pe viitor cu Promods?

      Delete
  5. Cine ma poate ajuta si pe mine sami instalez harta ca o am pe cea standard cu 3 orase depe romania elit da vreau toata harta
    Ma poate sa a ajuta cineva?

    ReplyDelete